Friday 1 February 2008

Results AGAIN!!!

Haih... this year, getting results give me the same feeling of having p*r*od every month...

" Aiyo...not again!!! y every month lai 1..."...

I think there is a magnet that the Medical School Administrator put at the passing mark aka 60...
Specially to pull pretty and smart ppl...

Just don't know y I am stuck there with them as well... N I am the nearest sumore...does it mean..hmm...I am the prettiest and smartest??

Haih, I kenot lari dy 1...no matter how hard I memorize the past year paper, how hard I try to stay longer in the exam hall without going back, I still get 60 60 60 ... keke

but glad la...don fail can oredi...lets celebrate...
By 5th year I'll have a collection of marginals..haha

6 comments:

Ang Choon Seong said...

come..TGIF

ihsan_huhu said...

genius gila..

pp said...

of kosss

Eric Koay said...

my idol

Anonymous said...

“Family G pruchádza z učebníc priamo do spoločnosti”

Úlohou problémy pre podniky, najmä malé a stredné podniky, je schopnosť vyrovnať sa s ich cieľový trh s marketingových projektov účinné a vhodné pre ich spoločnosť. Často drsnú víziu trhu a nedostatok vhodných stratégií rozptýliť dostupných zdrojov s následným neschopnosť dosiahnuť obchodné ciele.

V tomto ohľade Family G organizuje školenie s cieľom poskytnúť účastníkom informácie a nástrojov pre rozvoj konkrétne a bezprostredné obchodnou činnosťou: na víťaznú stratégiu na implementáciu marketingového Family G plánu a jeho konkrétny vývoj. Identifikácia synergia vyvíja medzi Rodina G je výsledkom naviazané vzťahy a pozornosť k potrebám trvácich druhov v miestnych podnikateľských okamihoch silné kontrakcie spotreby a veľké turbulencie na trhoch, FamilyG kde je dôležité zachovanie a rozvoj ich podnikania, bez ohľadu na adrese komodít a veľkosť ..

Iba tí, ktorí sa môžu pochváliť jedinečnou identitu subjektu alebo miestne banky je schopná konať rýchlo, aby v praktickým spôsobom, FamilyG ekonomiky regiónu s profesionálne poradenstvo, školenia a financovanie špeciálne navrhnutý a Family G dokončená. Kurz je otvorený pre všetky navrhované podnikateľov, ctižiadostivý podnikatelia, obchodníci, obchodníci a predaja, pre všetkých tých, ktorí chcú zlepšiť pracovné vzťahy so zákazníkmi, dodávateľmi, kolegami a zamestnancami a všetkých, ktorí chcú rast ich podnikania prostredníctvom vhodnej stratégie a získanie nových zákazníkov , hľadá príležitosti na trhu

Anonymous said...

Dental hygiene is vasty essential to total health. Most individuals don't feel of their oral hygiene as a part of their wellbeing, but numerous wellbeing associated problems stem from infections inside the mouth. See your dentist twice a year and avoid any unecessary health difficulties that could have been avoided should you did your 2 yearly check ups.
[url=http://www.houstondentistdds.com/content/houston-tooth-colored-fillings.html] white fillings in houston[/url]